Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Sander Graat
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Espiritu de Chile Chronos Classic Cabernet Sauvignon

(0,0 / 5)
Espiritu de Chile Chronos Classic Cabernet Sauvignon
Chili geldt als een van de meest innovatieve wijnbouw landen in de wereld met zelfs gematigde en koele microklimaten en wijnen die gemaakt worden op ‘terroir’. De wijnen zijn geënt op de wijngaarden en hun ondergrond wat terug te vinden is in de smaak. Espiritu de Chile is uniek in de geuren en smaken van haar wijnen en bezit geen overdreven fruitkarakters. De wijnen zijn puur, zuiver en bezitten mooie mineralen. Espiritu produceert wijnen die duurzaam gemaakt zijn; er is veel aandacht voor de natuur en er wordt weinig tot geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest.

Het Curicó gebied in Chili grenst aan het zuiden van de Rapel Valley en wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat en een bodem die rijk is aan leem en klei. In de Curicó Valley dalen de temperaturen ’s nachts aanzienlijk wat ervoor zorgt dat de druiven langzaam rijpen en zij hun zuurgraad behouden. Dit resulteert in bijzonder frisse en fruit gedreven wijnen.

De Maipo Valley is het meest noordelijke deelgebied van de Central Valley en ook het oudste wijngebied in Chili. Het werd lange tijd beschouwd als de beste wijn-groeiende regio in Chili, met name vanwege haar uitstekende Cabernet Sauvignons. Het klimaat in de Maipo Valley is warm en droog, hoewel de klimatologische invloeden van de Stille Oceaan en de Andes aanzienlijk varieren. De rode wijnen van de Maipo Valley behoren percentueel tot de beste in Chili, hoewel de teelt van de witte wijnen geleidelijk aan toeneemt in met name de kustgebieden.
Op twee verschillende momenten met de hand geoogst om frisheid te behouden. 8 dagen lange schilweking om aroma’s en kleur te onttrekken uit de schilletjes. De fermentatie temperatuur is onder de 25 graden gehouden om het fruitige karakter te bewaren.
€ 8,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Chili
Regio
Central Valley
Druivensoort
Cabernet Sauvignon
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Stevig & Kruidig
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review