Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Koningsdag Zaterdag 27 april zijn wij gesloten!!

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Sander Graat
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

J.Förster Rheinhessen Spätlese

(0,0 / 5)
J.Förster Rheinhessen Spätlese
Alle door onze eigen J.Förster Weinkellerei GmbH zorgvuldig geselecteerde wijnen worden sinds jaar en dag afgevuld door het in 1924 opgerichte gerenommeerde wijnhuis Peter Mertes KG te Bernkastel-Kues.

In 1924 is het wijnhuis Peter Mertes opgericht door de wijnmaker Peter Mertes. De onderneming werd opgericht in het kleine dorpje Minheim aan de Moezel. De familie van Mertes verbouwde al meer dan 600 jaar druiven aan de Moezel, echter vond Peter Mertes het tijd worden om onder de familienaam Mertes te gaan produceren. De basis van zijn kwaliteitswijnen is ontstaan tussen de bekende wijngebieden Bernkastel en Piesport aan de Moezel.

In de vijftiger jaren werd de aanbouw uitgebreid onder leiding van zijn schoonzoon Dr. Gustav Willkomm in de bekende gebieden aan de Rijn (Nierstein, Oppenheim, Bingen, Mainz) en wat later in Pfalz. Tien jaar later werd het assortiment uitgebreid met wijnen uit de Rheingau. Vandaag de dag vindt men de wijnen in alle delen van Duitsland en in vele landen over de hele wereld. De visie van destijds die Peter Mertes in 1924 voor ogen had, staat tot op de dag van vandaag nog hoog in het vaandel, de meest optimale prijs kwaliteit blijven leveren en garanderen. Inmiddels is Peter Mertes uitgegroeid tot een bedrijf van enkele honderden medewerkers. Peter Mertes wordt inmiddels vertegenwoordigd in bijna 60 landen over de gehele wereld.
Deze wijn heeft een aanwezigheid van een verleidelijk zoetje en kruiderigheid.
€ 5,49
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Duitsland
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
8.5% vol
Soort wijn
Wit
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review