Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Gradoen Bierpakket Maasheggen 4 flesjes

(0,0 / 5)
Gradoen Bierpakket Maasheggen 4 flesjes
Bierpakket

Eén flesje Gradoen Klaproos
Eén flesje Gradoen Predikant
Eén flesje Gradoen De Apotheker
Eén flesje Gradoen Gouden Hiep
Cadeauverpakking
Klaproos Red Ale - en heerlijke doordrinker. Rode kleur als de klaproos met een zoete wat nootachtige-smaak. Licht moutig met tonen van toffee en karamel.

Er is niets mooier dan in de zomermaanden te fietsen of te wandelen door het UNESCO Maasheggenbied. De Maasheggen staan vol met bloeiende rode klaprozen. Voor ons de inspiratie om deze Red ale te brouwen.

Predikant Zwaar donker - Deze zware donkere kneiter van 10%, heeft een zachte afdronk en is heerlijk op koude, gure dagen. De alcohol wordt gemaskeerd door de grote smaakintensiteit. Donker fruit en een flinke mout zoetheid kenmerken dit zwaar donker bier.

PREDIKANT is aangeboden aan Twan Dohmen ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag, gebrouwen door Gradoen en in samenwerking met Grafisch Huis Boxmeer.

Apotheker Scottish Ale - De veldbonen geven een natuurlijk salmiaksmaak af. Kruidig door het karwijzaad, rozenbottel, braamblad en sleedoornbes. Met een fijn bittertje van de Brabantse hop.

Deze Scottish Ale is gebrouwen met alleen maar lokale ingrediënten. Veldbonen van An‘t Hoag, BrabantHop, mout uit Brabant en de kruiden uit het Maasheggen UNESCO gebied, samengesteld door Kruiden uit de Maasheggen.

De Apotheker, een veldnaam genoemd naar oud-eigenaar. Waarschijnlijk naar Burgemeester de Apotheker

Gouden Hiep - Tripel - Zacht moutig, lichtzoet, lekker kruidig met een fijn bittertje van de Brabantse hop.

Deze tripel is gebrouwen met mooie ingrediënten uit de Maasheggen.De kruiden zijn samengesteld door de Meerstoel, de honing komt van Fruitpark GroenZ en de hop wordt lokaal geteeld door Brabanthop.

*** Met de aankoop van de Gouden Hiep steun je het Maasheggen UNESCO gebiedsfonds. Voor iedere Gouden Hiep Tripel dat verkocht wordt, gaat 5% per verkocht flesje naar het Maasheggen UNESCO gebiedfonds. Hiermee zorgen we ervoor dat het geld besteed wordt aan de aanleg, beheer en onderhoud van Maasheggen. Mooi toch?!
€ 14,99
Verpakking
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
132 CL
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review