Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Maandag 24 juni / Maandag 1 juli en Maandag 8 juli zijn wij gesloten!!

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Sander Graat
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Texels Zeebries Blond

(0,0 / 5)
Texels Zeebries Blond
Licht blond bier, met een Texelse twist. Een vleugje Texelse zeevenkel geeft Texels Blond een aromatisch, zacht kruidig accent. Blond bier van een heel andere orde. (Alcohol 5%)

Blond met een Texelse twist
Met een bescheiden alcoholpercentage is het een heerlijk toegankelijk speciaalbier gebrouwen met de pure ingrediënten van ons eiland Texel. Duinwater, hop, gist, tarwe en gerst van het eiland, is wat de brouwmeesters van Texels gebruiken. Met liefde en passie, in traditionele koperen ketels gebrouwen, gebruik makend van professionele brouwtechnieken en moderne technologie; dit garandeert de constante kwaliteit en het eigen karakter.

Texels Blond oogt licht van kleur en is troebel. Het is een goed doordrinkbaar blond bier met een verrassende, aromatische en zachte kruidige smaak. De nieuw gekozen hopsoorten zorgen voor een fris bier, zoals een blond bier moet zijn . De extra toevoeging van Zeevenkel maakt dat het bier een aromatisch en kruidig accent krijgt, die de juiste karakteristieken uit het blond bier naar boven haalt. Dit maakt dat dit blond bier zich onderscheidt van de “gewone” blond bieren. Texels Blond heeft een toegankelijk alcoholgehalte van 5%, fijn tijdens een moment van ontspanning.

Texels Blond komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius. Texels Blond een heerlijk speciaalbier om van te genieten tijdens ieder moment van ontspanning.
€ 2,19
Stuk
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
30 CL
Alcoholpercentage
5% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review