Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Maandag 15 april open vanaf 13.00 uur / Koningsdag Zaterdag 27 april zijn wij gesloten!!

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Sander Graat
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Starward whisky Left Field

(0,0 / 5)
Starward whisky Left Field
Oprichter David Vitale groeide op in een traditionele, grote Italiaanse familie, waar informeel samenzijn en eten een grote rol speelden. De ontwikkeling van Starward was een logische stap: een toegankelijke, allround whisky zonder poespas.
Starward wordt gemaakt in Melbourne, de bruisende foodie hoofdstad van Australië. Daar vinden ze dat de focus moet liggen op de smaken, niet op de ‘airs and graces’. Het unieke ‘4 seizoenen in een dag’-klimaat van Melbourne komt de whisky ten goede: door de continue temperatuurwisselingen wordt de smaak van de Australische rode wijnvaten waarin de whisky rijpt, optimaal benut. Dit noemen we elementaire rijping. Starward een heerlijk fruitige smaak omdat het heeft gerijpt op rode wijnvaten uit de Barossa en Yara Valley.
Voor hun Left Field wilde Starward een whisky maken die benaderbaar was. Dit is een veelzijdige single malt die alle kenmerken van Starwards onderscheidende rijping in Australische rode wijnvaten behoudt. Ze brengen de beste Australische gerst en rode wijnvaten samen, die afkomstig zijn uit de beroemde wijnstreken van Barossa Valley en Yarra Valley. Uniek voor de Left Field whisky, ze gebruiken alleen 100% Frans eiken, wat een rijk en pittig mondgevoel geeft. Het verbetert ook de inherente complexe eikensmaken, terwijl de delicate wijnaroma’s nog steeds doorkomen. De neus bevat zachte aroma’s van tropisch fruit, rode appelschillen en verse rode bessen die allemaal worden opgewarmd door vanillekruiden. Helder tropisch fruit komt door in de mond, met een heerlijk rijk en vervullend mondgevoel met licht geroosterd eikenhout. Het heeft een zachte en delicate afwerking.
€ 32,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Australië
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Geur
Zacht geurig rood fruit, appel en tropische vruchten.
Smaak
Een karakter van tropisch fruit en geroosterd eiken.
Afdronk
Verfijnd droog eiken
Serveertip
Starward heeft deze whisky bewust gecreëerd met het gevoel dat hij gemakkelijk in de mix kan worden gebruikt, maar ook heerlijk op zichzelf is. Drink het zoals jij het lekker vindt! Wij vinden Starward Left Field in de mix met een tonic heerlijk: neem een highball glass met 50ml Starward Left Field, schenk tonic bij en doe er een schijfje grapefruit als garnering bij.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review