Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Sander Graat
De Kloostertuin 17
5831 JS BOXMEER

Openingstijden

Ma: 10.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Maandag 24 juni / Maandag 1 juli en Maandag 8 juli zijn wij gesloten!!

Sander Graat úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Of u nu gaat wintersporten of Carnaval viert: met één van deze heerlijke shots haalt u het feest sowieso in huis! Dus sla uw slag en scoor één van deze heerlijke shots in de aanbieding! Wat denkt u bijvoorbeeld van één van de 4 smaken Rocketshot? Of zet u liever het dopje op uw neus met uw vriendengroep met Flügel? Elk product zijn unieke (feest) smaak!

Feestartikelen - uw topSlijter nb  website

Flügel is een partydrink met 10% alcohol!
Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en op festivals.

Flugel- afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Rocketshot in 4 smaken!
Rocketshot is een partydrink met 14% alcohol. Met Rocketshot is het altijd en overal feest! En een sensatie voor de smaakpapillen. Serveer Rocketshot ijskoud en als shot, want dan is hij het allerlekkerst! O en de Rocketshot Sour shotdrank is glutenvrij, dus echt voor iedereen!

Rocketshot - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Koekie Caramel
KOEKIE Likeur is een likeur met de smaak van karamel, deze drank is begonnen als experiment in een café in Nijmegen, 25 recepten waren er nodig om deze drank perfect te maken en is jaren later nog steeds ontzettend populair. De drank heeft een volle karamelsmaak met een botervette afdronk en wordt het beste koud en als shot gedronken.

Koeke Caramel - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Dutch Drop
Dutch Drop heeft een herkenbare smaak in een modern jasje en is van 100% Hollandse afkomst. Deze krachtige shot brengt het oergevoel naar boven en smaakt ouderwets lekker!

Dutch Drop - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Boswandeling... 'n knap eigenwijs likeurtje!
Het is een Hollandse likeur met een tropisch tintje; een creamlikeur op basis van kokos en banaan. Het product kan op alle momenten en overal gedronken worden. Als shot, “on the rocks” en ook in de mix met ananassap of jus d’orange eigenwijs en verrassend lekker!
Een alcoholpercentage van 15%, een mix van verrassende smaken en hoogwaardige ingrediënten geeft u een unieke ervaring.

Boswandeling - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Devilshot
Beware! Want éénmaal geproefd van dit duivels nieuwe shotje, schieten ook uw hoorns direct de lucht in. Duivelser dan dit wordt het namelijk niet. Laat u niet misleiden door de fruitigheid die u proeft, want alleen échte Devils weten dat niets is wat het lijkt. 

Devilshot - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Fireman
Fireman is een op wodka gebaseerde krachtige drank van eucalyptus, menthol en diverse kruiden. Hiermee heeft FIREMAN een goede en frisse smaak die iedereen herkent en toch verrassend is. Fireman is koud geserveerd en als shot het lekkerst, en ook “On the Rocks” is Fireman een ware sensatie!

Fireman - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb

Klik hier voor alle aanbiedingen